Είστε εδώ
Home > ΡΑΠΤΙΚΗ > QUILTING > ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ RANNER

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ RANNER

χριστουγεννιατικο ranner, ραψε μονη σου διακοσμητικα Χριστουγεννων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ RANNER

Αρχίσατε τις ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα? Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν και χρειάζονται χρόνο,  ο οποίος σίγουρα δεν υπάρχει μέσα στον Δεκέμβριο.

Αυτές οι μέρες είναι οι περισσότερο κατάλληλες, για να δημιουργήσετε χωρίς άγχος πράγματα που θα βάλετε σε διάφορα μέρη του σπιτιού και θα αλλάξουν την καθημερινότητα σε μέρες γιορτινές.

Εαν δεν έχετε ένα Χριστουγεννιατικο ranner, δείτε την διαδικασία ραφής ενός απλού αλλά πολύ όμορφου που μπορείτε αφού προμηθευτείτε τα κατάλληλα υφάσματα, να το ράψετε σε μια μέρα!!

Υλικά
Ύφασμα  φόντου 183 cm
Ύφασμα φόδρας 183 cm
Κομμάτια πράσινα από διάφορα υφάσματα για τα δέντρα
Κομμάτια καφέ από διάφορα υφάσματα για τους κορμούς
 
Νήμα
Ένα κομμάτι ύφασμα ενισχυτικό για τα δέντρα και προαιρετικό αλλά σίγουρα θα βοηθήσει στο καλό
αποτέλεσμα ενισχυτικό ύφασμα με το ίδιο μέγεθος για ολόκληρο το ranner
Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να αποθηκεύσετε τα πατρόν στον υπολογιστή σας και να τα εκτυπώσετε. Φροντίστε να επιλέξετε το μέγεθος στο 100%.
Κόψτε το ύφασμα του φόντου στο επιθυμητό μήκος. Το συγκεκριμένο ranner είναι 35.56 cm x 175.26 cm. Έτσι το ύφασμα κόπηκε λίγο παραπάνω στα 38cm × 178cm επιτρέποντας ένα περιθώριο ραφής 1.20cmΚόψτε τα τρίγωνα για τα δέντρα, καθορίζοντας πρώτα το μέγεθος των δέντρων και μετά κολλήστε επάνω τους ένα ελαφρύ ενισχυτικό ύφασμα και στη συνέχεια συνδέστε τα με το ύφασμα. Χρησιμοποιήστε τον κόφτη και φτιάξτε πέντε διαφορετικά τρίγωνα  από 5 διαφορετικά υφάσματα. Το ίδιο θα ακολουθήσετε και για τους κορμούςΑφού κόψετε όλα τα κομμάτια αποφασίστε που ακριβώς θα τα τοποθετήσετεΚολλήστε την ενίσχυση στα δέντρα τοποθετώντας τα όλα μαζίΣιδερώστε τις αλληλεπικαλυπτόμενες άκρες προσπαθώντας  για το καλύτεροΤοποθετήστε και τους κορμούςΤώρα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο ράψιμο. Διαφορετικό διακοσμητικό χρώμα για κάθε περίγραμμα δέντρου. Δίνει σε κάθε δέντρο τη δική του προσωπικότητα. Προειδοποίηση, χρειάζεται περισσότερη ώρα γι΄ αυτό, αλλά σίγουρα δίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείτε βέβαια να το κάνετε με ένα απλό ζιγκ-ζαγκ για όλα.Εαν έχετε αποφασίσει να βάλετε σε όλο το ranner ενισχυτικό ύφασμα , τώρα είναι η σωστή ώρα, αν όχι συνεχίζετε τοποθετώντας σε μια άκρη την φόδρα με το ύφασμα καλή με καλή.
 Ράψτε περιμετρικά όλο το ranner , αφήνοντας ένα σημείο άραφτο για να το γυρίσετε από την καλή.
Γυρίστε το από την καλή σιδερώστε το και όσο μπορείτε πιο κοντά στην  άκρη κάνετε το τελικό διακοσμητικό γαζί με το οποίο θα κλείσετε και την ανοιχτή άκρη
.
 
Περισσότερα για Χριστουγεννιάτικα Ranners
 

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!