Είστε εδώ
Home > ΠΑΤΡΟΝ > ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΤΡΟΝ > ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ

φορεμα με πιετες και μανίκια 3/4 , πατρον σε ολα τα μεγεθη

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ

Φορεμα με πιετες  και μανίκια 3/4, εάν ψάχνετε για κάτι κομψό που μπορεί να φορεθεί σε επίσημη εκδήλωση αλλά δεν θα το βάλετε στην ντουλάπα σας μέχρι την επόμενη. Ανοιξιάτικο με γραμμή που κρύβει ατέλειες, τετράγωνο ντεκολτέ, πολύ θηλυκό και με αέρα στις κινήσεις.

Επιλέξτε ύφασμα

Όλα της κατηγορίας των κρεπ, βισκόζ και βαμβακερά μεταξωτά που να είναι χυτά. Δεν χρειάζεται να τα ζητήσετε με ιδιαίτερη ονομασία. Αρκεί να δείτε την μορφή του υφάσματος. Δεν έχουν όλα τα υφάσματα ονόματα αλλά τα χωρίζουμε σε κατηγορίες. Πχ το μετάξι έχει μορφή σταθερού ( ταφτάς ,ρασμιρ ), χυτού ( σατέν η ματ) κλπ.
Για γυναίκες με λίγα παραπάνω κιλά, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα χυτό ύφασμα κρεπ που η σύνθεσή του να είναι από μετάξι για κάτι πολύ καλό ή συνθετικό κρεπ η βαμβακερό μαλακό ή βισκοζ για πιο καθημερινό. Όποιο και να διαλέξετε πρέπει να είναι ένα ΧΥΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΦΑΣΜΑ!
φορεμα με πιετες και μανίκια 3/4 , πατρον σε ολα τα μεγεθη φορεμα με πιετες και μανίκια 3/4 , πατρον σε ολα τα μεγεθη φορεμα με πιετες και μανίκια 3/4 , πατρον σε ολα τα μεγεθη

.

Πατρόν για μέγεθος 36. Το έχουμε μεταφράσει για να σας βοηθήσουμε στον σχεδιασμό. Εαν ανήκετε σε μεγαλύτερο μέγεθος επισκεφθείτε την σελίδα όπου το είδαμε και επιλέξτε το δικό σας νούμερο. πηγή:marlenemukai

 

Για περισσότερα πατρόν μπείτε στην κατηγορία ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ


 

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!