Είστε εδώ
Home > ΥΦΑΣΜΑΤΑ > ΥΦΑΣΜΑ MICROFIBER

ΥΦΑΣΜΑ MICROFIBER

υφασμα microfiber μαθετε για την ποιοτητα και την χρηση του υφασματος

ΥΦΑΣΜΑ MICROFIBER

Το υφασμα microfiber έχει κάνει την εμφάνιση του εδώ και μερικά χρόνια στην αγορά, και φαίνεται να κερδίζει συνεχώς τον καταναλωτή. Πολλοί βέβαια δεν γνωρίζουν τι είναι, συνεπώς θεωρήσαμε σωστό να εξηγήσουμε τι είναι και τι προσφέρει το ύφασμα αυτό!
 

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι το microfiber είναι συνθετικό υλικό με πολλαπλές χρήσεις, από το ρουχισμό μέχρι τα λευκά είδη και τη καθαριότητα του σπιτιού.

Πρόκειται για ένα υλικό το οποίο έχει τρομερή ανθεκτικότητα, τόσο σε πλύσεις όσο σε μεταχείριση.
Η σημαντική διαφορά με το βαμβακερό ύφασμα είναι ότι μπορεί να απορροφά τόσο την υγρασία όσο και τη λιπαρότητα χωρίς όμως να κρατάει λεκέδες.
Για το σώμα λοιπόν, το οποίο κατά τη διάρκεια του ύπνου αποβάλλει τόσο λιπαρότητα όσο υγρασία, είναι ιδανικό ύφασμα για άνετο και υγιεινό ύπνο χειμώνα και καλοκαίρι!
 

Ένα ακόμα σημαντικό θετικό χαρακτηριστικό του microfiber υφάσματος είναι ότι στεγνώνει πολύ γρήγορα, το οποίο ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό.

Στην ποιότητα του microfiber παίζει ρόλο και το βάρος, αν και γενικότερα είναι πολύ ελαφρύ σαν υλικό. Τους θερινούς μήνες προσφέρει δροσιά και άνεση καθώς επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και το διατηρεί στεγνό και δροσερό.
Τον χειμώνα λειτουργεί ως πολύ καλό μονωτικό.
Δείτε περισσότερα στην κατηγορία ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!