Είστε εδώ
Αρχική > ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ > ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΛΕΠΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΛΕΠΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

πως να ραψετε λεπτα υφασματα , τεχνικη ραψιματος για λεπτα υφασματα

Κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι
 

ΠΩΣ ΝΑ ΡΑΨΕΤΕ ΛΕΠΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Πως να ραψετε λεπτα υφασματα όπως  μεταξωτά, σιφόν και άλλα ευαίσθητα, που όσο όμορφα είναι αυτά τα υλικά τόσο δύσκολο είναι να τα ραψετε και να έχετε καλό αποτέλεσμα. Είτε το ύφασμα παγιδεύεται στη ραπτομηχανή,  είτε οι ραφές σας καταλήγουν πολύ σφιχτές ή κυματιστές. Το πιο αγαπημένο σας μεταξωτό ύφασμα που η μηχανή αποφασίζει να μασήσει!!

Αυτό το τέχνασμα είναι χρήσιμο για τις ραφές που έχουν κοπεί με περιθώριο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποτεδήποτε χρειάζεστε κάποιο υλικό για επιπλέον σταθερότητα.

Τοποθετήστε ένα λεπτό χαρτί κάτω από το ύφασμα που πρόκειται να ράψετε (στην περίπτωσή εδώ, χρησιμοποιήθηκαν οι σελίδες από έναν κατάλογο της Κίνας). Τα περισσότερα βιβλία και κατάλογοι έχουν το τέλειο είδος χαρτιού γι ‘αυτή τη δουλειά. Παρακολουθήστε πως αλλάζει η συμπεριφορά του μεταξωτού υφάσματος κατά τη ραφή!!!!

.πως να ραψετε λεπτα υφασματα , τεχνικη ραψιματος για λεπτα υφασματα

.πως να ραψετε λεπτα υφασματα , τεχνικη ραψιματος για λεπτα υφασματα

.πως να ραψετε λεπτα υφασματα , τεχνικη ραψιματος για λεπτα υφασματαΌταν τελειώσετε, χαράξτε απαλά το χαρτί από τις δύο πλευρές και αφαιρέστε το.πως να ραψετε λεπτα υφασματα , τεχνικη ραψιματος για λεπτα υφασματα

πηγή:salmesewingpatterns


Δείτε τα μυστικά της ραπτικής για περισσότερες τεχνικές ραψίματος


Ραπτική γιά Όλους
Είμαστε μια ομάδα γυναικών με γνώσεις και αγάπη για την ραπτική και ευελπιστούμε να την αγαπήσετε κι εσείς μέσα από την σελίδα αυτή. Μείνετε συντονισμένοι και σας ευχαριστούμε θερμά που μας επισκεφτήκατε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!