Είστε εδώ
Home > ΠΑΤΡΟΝ > ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΤΡΟΝ > ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΠΑΤΡΟΝ

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΠΑΤΡΟΝ

πως να εκτυπωσετε πατρον, εκτυπωση πατρον στο σπιτι

ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΤΕ ΠΑΤΡΟΝ

 

Γνωρίζετε πως να εκτυπωσετε πατρον στο σπίτι ?

Είναι φθηνότερο από τα τυπωμένα εμπορικά ή μεμονωμένα που πωλούνται και μπορείτε να τα εκτυπώσετε ξανά σε διαφορετικό μέγεθος, αν χρειαστεί.

 Το μειονέκτημα είναι ότι το σχέδιο δεν θα βγει από τον εκτυπωτή σας έτοιμο. Θα πρέπει να κάνετε λίγη δουλειά για να μπορέσετε να ξεκινήσετε το κόψιμο του υφάσματός σας.

Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε

Βήμα 1:

Το πρώτο βήμα είναι να εκτυπώσετε το σχέδιό σας. Ανοίξτε το αρχείο σε ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF, όπως το Adobe Reader. Στις ρυθμίσεις της εκτύπωσης, βεβαιωθείτε ότι το αρχείο έχει ρυθμιστεί να εκτυπώνει σε “πραγματικό μέγεθος και ” όχι “σε κλίμακα για να χωρέσει.”

Αυτό σημαίνει πως θα εκτυπωθεί και δεν θα σας ταιριάζει το μέγεθος! Τα περισσότερα πατρόν σε  PDF διαμορφώνονται  για να εκτυπωθούν σε τυπικό Α4 χαρτί εκτυπωτή, οπότε δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε κάτι.

Βήμα 2:

Δεν  έχουν όλα τα εκτυπώσιμα πατρόν αυτό το βήμα

Εντοπίστε την σελίδα με ένα τετράγωνο δοκιμαστικό σημείο μεγέθους. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με το σχεδιαστή του πατρόν. Εκτυπώστε μόνο αυτή τη σελίδα και μετρήστε το δοκιμαστικό , έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο θα εκτυπωθεί στο σωστό μέγεθος.

Είναι λιγότερο ενοχλητικό να επανεκτυπώσετε μια σελίδα από ό,τι είναι να επανεκτυπώσετε 15!

Αφού βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις εκτύπωσης είναι σωστές, εκτυπώστε ολόκληρο το πατρόν.

Βήμα 3:

Τα πατρόν που εκτυπώνονται σε περισσότερες από μία σελίδες έχουν σημάδια που πρέπει να συνδυάσετε (μπορεί να είναι 1Α, 1Β, κλπ). Μπορεί να χρειαστεί να κόψετε ή να διπλώσετε το χαρτί για να ταιριάξουν αυτά τα σημάδια. Μόλις βρείτε τη θέση τους, στερεώστε τα με ταινία.

Βήμα 4:

Όταν συναρμολογήσετε τα κομμάτια, μπορείτε να τα κόψετε. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε περιθώριο ραφής (συνήθως δεν περιλαμβάνονται)! Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κομμάτια του πατρόν όπως είναι, ή να τα μεταφέρετε σε ένα νέο κομμάτι χαρτί .

Παρά το γεγονός ότι το χαρτί του εκτυπωτή είναι σίγουρα καλύτερης ποιότητας από το χαρτί των εμπορικών πατρόν και είναι πιο εύκολο να δουλέψετε χωρίς να σκιστεί, καλύτερα να το μεταφέρετε σε μονοκόμματο χαρτί .

πως να εκτυπωσετε πατρον, εκτυπωση πατρον στο σπιτι.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την

τελευταία έκδοση του, εάν  χρειάζεται να το κατεβάσετε πηγαίνετε στη σελίδα  Adobe Reader.

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!