Είστε εδώ
Αρχική > ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ > ΠΡΟΣΤΑΣΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΣΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΑΣ

προσταστεψτε τις κουρτινες σας απο την εκθεση τους στον ηλιο

Κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι
 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΑΣ

Προσταστεψτε τις κουρτινες σας αν έχετε κάνει μια σοβαρή επένδυση και ξοδέψατε αρκετά χρήματα όταν τις ράψατε. Στην χώρα μας άλλωστε έχουμε τόση ηλιοφάνεια και όλοι γνωρίζουμε την καταστροφή που προκαλεί ο ήλιος ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα περισσότερα υφάσματα όταν εκτεθούν στον ήλιο, σε ελάχιστο χρόνο χάνουν το χρώμα τους και μετά από λίγο περισσότερο χρόνο καίγονται και χάνουν την αρχική υφή και χρώμα. 

Προσταστεψτε τις κουρτινες σας αγοράζοντας ειδική  φόδρα για κουρτίνες και ράψτε μια δεύτερη κουρτίνα. (Δείτε πως να ράψετε μια απλή κουρτίνα). Θα την τοποθετήσετε εσωτερικά,  με τον τρόπο που βλέπετε στις παρακάτω εικόνες και θα διατηρήσετε για πολλά χρόνια τις κουρτίνες σας στην αρχική τους κατάσταση.

Με την χρήση μίας  κουρτίνας με φόδρα,  κρατάτε το σπίτι σας πιο ζεστό τον χειμώνα σε αντίθεση με τους καλοκαιρινούς μήνες  που το φως αντανακλάται και μαζί του και η θερμότητα.

Για να αυξήσετε την μόνωση με τη χρήση κουρτίνας πρέπει να την τοποθετήσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα και πρέπει να καλύψετε μια περιοχή μεγαλύτερη τουλάχιστον 20cm.  από το παράθυρο.

φωτογραφίες  pinterest 

Ραπτική γιά Όλους
Είμαστε μια ομάδα γυναικών με γνώσεις και αγάπη για την ραπτική και ευελπιστούμε να την αγαπήσετε κι εσείς μέσα από την σελίδα αυτή. Μείνετε συντονισμένοι και σας ευχαριστούμε θερμά που μας επισκεφτήκατε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!