Είστε εδώ
Αρχική > ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ > ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ > ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΠΑΣΚΑ

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΠΑΣΚΑ

μοντερνα φουστα με μπασκα

Κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι
 

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΦΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΠΑΣΚΑ

Ας φτιάξουμε μια πολύ όμορφη και μοντερνα φουστα με μπασκα χωρίς ζωνάκι αλλά με καθάρισμα. Παίρνουμε το πατρόν μιας απλής ίσιας φούστας, εαν δεν έχετε, δείτε πως θα το βγάλετε μόνες σας βασικό πατρόν φούστας Κόβουμε το κομμάτι στο ύψος που θέλουμε την μπάσκα περίπου στα 18-20 εκ Κλείνουμε την πένσα

 Και κόβουμε τοποθετώντας λόξα στο ύφασμα μας

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ αντί ζωναριού


Κόβουμε ένα κομμάτι ύφασμα στα μέτρα της μπάσκας η πιο κοντό. Το ενισχύσουμε με θερμοκολλητικό ύφασμα και γαζώνουμε καλή με καλή γύρω γύρω. Προσέχουμε στην ραφή ένωσης, να μη ξεχειλώσει. Γι αυτό κάνουμε πρώτα ένα γαζί σφιχτό για να κρατήσει το ύφασμα. Στη συνέχεια, το γυρίζουμε από μέσα και το ενώνουμε με την φόδρα.
 Αφού ετοιμάσαμε την μπάσκα συνεχίζουμε με το υπόλοιπο μέρος της φούστας που μπορεί να είναι , πιέτες , σούρες η μικρές κουφόπιετες.
Καλή επιτυχία!! ?
μοντερνα φουστα με μπασκα
Η επιμέλεια του άρθρου είναι της Έφης Νανούδη. Αν έχετε απορίες ἠ θέλετε να παραγγείλετε, μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και συζητήστε μαζί της


Ραπτική γιά Όλους
Είμαστε μια ομάδα γυναικών με γνώσεις και αγάπη για την ραπτική και ευελπιστούμε να την αγαπήσετε κι εσείς μέσα από την σελίδα αυτή. Μείνετε συντονισμένοι και σας ευχαριστούμε θερμά που μας επισκεφτήκατε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!