Είστε εδώ
Home > ΜΟΔΑ > ΑΞΕΣΟΥΑΡ > ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ

μεγαλη τσαντα αγορων , απλη στην κατασκευη της χωρις τσεπες, φερμουαρ και διακοσμητικα.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΝΤΑ ΑΓΟΡΩΝ

Κάντε μια μεγαλη τσαντα αγορων εύκολη στο ράψιμο

Για να μη χρειάζεστε πολλές μικρές για τα ψώνια σας από το σούπερ μάρκετ προτιμήστε μια μεγαλη τσαντα αγορων με επένδυση από ύφασμα που είναι ιδανική και για άντρες αρκεί να επιλέξετε λίγο συντηρητικά χρώματα (τζην).

Για να ράψετε αυτή την μεγαλη τσαντα αγορων χρειάζεστε τα εξής:

Μισό μέτρο βαμβακερό ύφασμα, (τζην) για να είναι πολύ ανθεκτική

Μισό μέτρο  βαμβακερού υφάσματος για εσωτερική επένδυση

Μισό μέτρο θερμοκολλητικής ενίσχυσης

106cm ιμάντα ή εναλλακτικά

ράψτε ιμάντες σύμφωνα με τις οδηγίες

 ψαλίδι ή περιστροφικό κοπτικό, ραπτομηχανή, νήμα, σίδερο

Οι διαστάσεις μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, απλά θα κόψετε μεγαλύτερα τα κομμάτια του υφάσματος και το θερμοκολλητικό. Επίσης σας συνιστούμε να αγοράσετε μεγαλύτερο ιμάντα που θα ράψετε μέχρι τον πάτο της τσάντας εξωτερικά για να αντέχει περισσότερο βάρος.

Κόψτε τα υφάσματα

Για το πρώτο μέρος της δημιουργίας αυτής της τσάντας, κόψτε δύο ορθογώνια 45cm x 35 cm για το εξωτερικό μέρος της τσάντας και δύο ίδια για το εσωτερικό . Κόψτε και δύο ορθογώνια 45 cm x 35cm θερμοκολλητικής ενίσχυσης. Κόψτε τους ιμάντες σε δύο κομμάτια μήκους 53  cm.μεγαλη τσαντα αγορων , απλη στην κατασκευη της χωρις τσεπες, φερμουαρ και διακοσμητικα.
Στη μακρά πλευρά όλων των ορθογωνίων, κόψτε ένα τετράγωνο 5cm Χ 5cm μόνο από τις κάτω γωνίες. Επαναλάβετε τo θερμοκολλητικό. Αυτό θα αποτελέσει τη βάση της τσάντας.μεγαλη τσαντα αγορων , απλη στην κατασκευη της χωρις τσεπες, φερμουαρ και διακοσμητικα.

Προσθήκη του θερμοκολλητικού

Πιέστε το θερμοκολλητικό ύφασμα στην ανάποδη πλευρά πλευρά του εξωτερικού ορθογωνίου  υφάσματος.  Ράψτε τα πλαϊνά και το κάτω μέρος του εξωτερικού υφάσματος μαζί. Αφήστε το επάνω μέρος και τις δύο γωνίες άραφτες. Πιέστε με το σίδερο τις ραφές.μεγαλη τσαντα αγορων , απλη στην κατασκευη της χωρις τσεπες, φερμουαρ και διακοσμητικα.

Δημιουργία γωνιών

Πιέστε μαζί τις γωνίες στο κάτω μέρος στο κέντρο. και ράψτε τις. Αυτό το βήμα προσθέτει βάθος στην τσάντα και δημιουργεί μια επίπεδη βάση.μεγαλη τσαντα αγορων , απλη στην κατασκευη της χωρις τσεπες, φερμουαρ και διακοσμητικα.
Ακολουθήστε ακριβώς τα ίδια βήματα με το εξωτερικό ύφασμα.

Σύνδεση

Τοποθετήστε την επένδυση από την καλή πλευρά και τοποθετήστε μέσα το εξωτερικό της τσάντας έτσι ώστε οι καλές  πλευρές να είναι μαζί. Καρφιτσώστε τους ιμάντες ανάμεσα από την επένδυση και το εξωτερικό περίπου 10cm από τις πλαϊνές ραφές και στη συνέχεια ράψτε περιμετρικά το άνοιγμα της τσάνταςμεγαλη τσαντα αγορων , απλη στην κατασκευη της χωρις τσεπες, φερμουαρ και διακοσμητικα.
Αφήστε 15cm άραφτο για να κάνετε αναστροφή της τσάντας

Περιστρέψτε και πατήστε

Τραβήξτε και το υφάσμα  και τους ιμάντες μέσα από το διάκενο  γυρίζοντας την τσάντα από την καλή πλευρά προς τα έξω Πιέστε ελαφρά με ένα ζεστό σίδερο.
Γαζώστε γύρω από το άνοιγμα ολόκληρης της τσάντας. Αυτό θα βοηθήσει επίσης στην ενίσχυση των ιμάντων καμβά και θα κλείσει το κενό που είχε απομένει στο προηγούμενο βήμα για αναστροφή.πηγή:hgtv
Η μεγαλη τσαντα αγορων είναι πολύ εύκολη στη ραφή της γιατί δεν επιθυμούμε να προσθέσουμε τσέπες, φερμουάρ ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Θέλουμε να είναι απλή στην κατασκευή και να εξυπηρετεί έναν σκοπό. Να χωράει πολλά πράγματα!!!μεγαλη τσαντα αγορων , απλη στην κατασκευη της χωρις τσεπες, φερμουαρ και διακοσμητικα.

 


Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!