Είστε εδώ
Home > ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ > ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

μαξιλαρι για κεφαλαρι , ραψτε στο σπιτι μαξιλαρι αντι για προσκεφαλο

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙ

Ράψτε ένα μεγαλο μαξιλαρι για κεφαλαρι!!! Ότι πιο οικονομικό και εύκολο μπορείτε να κάνετε!

Πολλά κρεβάτια δεν έρχονται με ένα ενσωματωμένο κεφαλάρι, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για μια διακοσμητική εναλλακτική λύση. μαξιλαρι για κεφαλαρι , ραψτε στο σπιτι μαξιλαρι αντι για προσκεφαλο

.μαξιλαρι για κεφαλαρι , ραψτε στο σπιτι μαξιλαρι αντι για προσκεφαλο

.μαξιλαρι για κεφαλαρι , ραψτε στο σπιτι μαξιλαρι αντι για προσκεφαλο

 μαξιλαρι για κεφαλαρι , ραψτε στο σπιτι μαξιλαρι αντι για προσκεφαλο

Επιλέξτε μια μέθοδο

Μια ξύλινη ή μεταλλική ράβδος  είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για να κρεμάσετε ένα μαξιλαρι για κεφαλαρι και που μπορείτε να κόψετε μέχρι το μήκος που απαιτείται για να καλύψετε το πλάτος των περισσότερων κρεβατιών. Θα χρειαστείτε μια που να είναι ισχυρή, όπως μια ράβδος ντουλάπας, καθώς οι ράβδοι μικρής διαμέτρου μπορεί να κάμπτονται όταν ξαπλώνετε πίσω στα μαξιλάρια. Οι περισσότερες ράβδοι για ντουλάπες διατίθενται σε μήκος 245 cm, το οποίο είναι περισσότερο από αρκετό για  ένα μεγάλο κρεβάτι king size, το οποίο έχει πλάτος 2 μέτρα.  Αν δεν σας αρέσει η εμφάνιση μιας ράβδου, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ανθεκτικό ράφι στον τοίχο, επάνω από το κρεβάτι και να βάλετε γάντζους στο κάτω μέρος του ραφιού για να κρεμάσετε τα μαξιλάρια.

Τροποποίηση των μαξιλαριών

Τα μαξιλάρια χρειάζονται μερικές μικρές αλλαγές ή προσθήκες για το κρέμασμά τους. Αν έχετε επιλέξει κουρτινόξυλο, μπορείτε να ράψετε λωρίδες από κορδέλα ή ύφασμα κατά μήκος της άνω άκρης των μαξιλαριών για να τα δέσετε . Εάν διπλώνετε τις λωρίδες στο μισό και ράψετε την πτυχή στην επάνω άκρη του μαξιλαριού, τα χαλαρά άκρα είναι ελεύθερα να δένονται πάνω στο κουρτινόξυλο. Εναλλακτικά, αντιστρέψτε την κατεύθυνση των λωρίδων, ράβοντας τα χαλαρά άκρα στο μαξιλάρι και περάστε τις έτοιμες θηλιές στο κουρτινόξυλο

 Βρείτε το καλύτερο Ύψος

Η μέτρηση για να κρεμάσετε τα μαξιλάρια περιλαμβάνει τη μέτρηση των μαξιλαριών καθώς και τον υπολογισμό του μήκους των θηλιών.  Κρατήστε τα μαξιλάρια επάνω από το κρεβάτι για να καθορίσετε το καλύτερο ύψος.

Για μονοκόμματο μαξιλάρι

 

Θα χρειαστείτε ύφασμα στις δικές σας διαστάσεις (ανάλογα με το φάρδος του κρεβατιού σας) και για το εσωτερικό του μαξιλαριού. Έχετε τρεις λύσεις.

Αγοράζετε έτοιμο ένα μαξιλάρι body pillow, ή αγοράζετε αφρολέξ στις διαστάσεις που θέλετε. Η τρίτη λύση και οικονομικότερη, είναι να χρησιμοποιήσετε το εσωτερικό από δύο παλιά μαξιλάρια που ήδη έχετε.

 

Αφού κάνετε τις μετρήσεις σας κόψτε το ύφασμα όπως βλέπετε παρακάτω.

 

Ένα κομμάτι το οποίο θα είναι η μπροστινή πλευρά του μαξιλαριού και δύο μικρότερα για την πίσω πλευρά. Τα δύο πίσω κομμάτια πρέπει να επικαλύπτουν το ένα το άλλο, για να σας δίνεται η δυνατότητα να το βγάζετε εύκολα και να το πλένετε.

 

Αφού τακτοποιήσετε τα κομμάτια , τοποθετήστε τα με τις καλές πλευρές αντικριστά για να τα ράψετε

 

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ράψετε τις λωρίδες (θηλιές) που θα τα κρεμάσετε στο κουρτινόξυλο.

Δείτε σε  προηγούμενο άρθρο πως φτιάχνουμε τις θηλιές

πηγή:lifestyleanddesignonlineΦτιάξτε αρκετές θηλιές για να μη κρεμάσει το μαξιλάρι όπως σε αυτή τη φωτογραφίαμαξιλαρι για κεφαλαρι , ραψτε στο σπιτι μαξιλαρι αντι για προσκεφαλο  Σταθεροποιήστε το εσωτερικό με κουμπιά γιατί πάντα λόγω της βαρύτητας και της χρήσης το υλικό θα κατεβαίνει προς τα κάτω.μαξιλαρι για κεφαλαρι , ραψτε στο σπιτι μαξιλαρι αντι για προσκεφαλο

.μαξιλαρι για κεφαλαρι , ραψτε στο σπιτι μαξιλαρι αντι για προσκεφαλο

Πηγή: Pinterest


 

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!