Είστε εδώ
Home > ΡΑΠΤΙΚΗ > ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ > ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

μαγνητικα κουμπια , πως τοποθετουνται σε διαφορα εργα,

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

Τα μαγνητικα κουμπια είναι μια πρακτική λύση  για μια ποικιλία αξεσουάρ  ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις ενδυμάτων. Όπως θα δείτε εδώ διαδικασία της σύνδεσής τους είναι πολύ εύκολη. Σημειώνετε ουσιαστικά τη θέση, κόβετε τις σχισμές για τις προεξοχές, τοποθετείτε τα κομμάτια και, στη συνέχεια, διπλώνετε τα πτερύγια προς τα κάτω. Όπως και με τις περισσότερες τεχνικές ραπτικής, υπάρχουν μερικές συμβουλές και μυστικά για να εξασφαλιστεί ότι το έργο σας δείχνει ωραίο!!! Υπάρχουν διάφορα μεγέθη σε μαγνητικα κουμπια, γι αυτό κάνετε μια έρευνα πριν αγοράσετε

 θα χρειαστείτε

  • μαγνητικα κουμπια
  • Κοφτερό ψαλίδι
  • Πένσα
  • Στυλό σήμανσης
  • Θερμοκολλητική ενίσχυση
  • Μικρό χαρτόνι

Φωτογραφίες από makesomething


Εφαρμόστε τη ενίσχυση στην ανάποδη πλευρά του υφάσματος,εκεί όπου θα τοποθετηθεί το κουμπί. Τοποθετήστε το μεταλλικό στήριγμα του κουμπώματος στο σημείο που θέλετε και σημαδέψτε.

Χρησιμοποιήστε αιχμηρό ψαλίδι για να κόψετε τις σχισμές όπου θα μπουν οι προεξοχές μέσα στο ύφασμα. Κάνετε τις σχισμές όσο το δυνατόν μικρότερες.

Εισάγετε τις προεξοχές μέσα από τις σχισμές με κατεύθυνση από τη καλή πλευρά προς την ανάποδη πλευρά του υφάσματος. Για πρόσθετη υποστήριξη σε totes τσάντες και πορτοφόλια, προσθέστε ένα κομμάτι χαρτόνι όπως φαίνεται πριν τοποθετήσετε τις προεξοχές.

Περάστε τις προεξοχές μέσα από το μεταλλικό στήριγμα και χρησιμοποιήστε πένσες για να τις λιγύσετε. Οι προεξοχές μπορούν να κάμπτονται προς το κέντρο του κουμπώματος ή προς τα έξω όπως φαίνεται.

Επαναλάβετε τη διαδικασία και για τις δύο πλευρές. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή της τσάντας σας, της tote, του πορτοφολιού ή του σακιδίου σας.

Δείτε πως να ντύσετε κουμπιά με ύφασμα

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!