Είστε εδώ
Αρχική > ΡΑΠΤΙΚΗ > ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ > ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

μαγνητικα κουμπια , πως τοποθετουνται σε διαφορα εργα,

Κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook και μείνετε συντονισμένοι
 

ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ

Τα μαγνητικα κουμπια είναι μια πρακτική λύση  για μια ποικιλία αξεσουάρ  ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις ενδυμάτων. Όπως θα δείτε εδώ διαδικασία της σύνδεσής τους είναι πολύ εύκολη. Σημειώνετε ουσιαστικά τη θέση, κόβετε τις σχισμές για τις προεξοχές, τοποθετείτε τα κομμάτια και, στη συνέχεια, διπλώνετε τα πτερύγια προς τα κάτω. Όπως και με τις περισσότερες τεχνικές ραπτικής, υπάρχουν μερικές συμβουλές και μυστικά για να εξασφαλιστεί ότι το έργο σας δείχνει ωραίο!!! Υπάρχουν διάφορα μεγέθη σε μαγνητικα κουμπια, γι αυτό κάνετε μια έρευνα πριν αγοράσετε

 θα χρειαστείτε

  • μαγνητικα κουμπια
  • Κοφτερό ψαλίδι
  • Πένσα
  • Στυλό σήμανσης
  • Θερμοκολλητική ενίσχυση
  • Μικρό χαρτόνι

Φωτογραφίες από makesomething


Εφαρμόστε τη ενίσχυση στην ανάποδη πλευρά του υφάσματος,εκεί όπου θα τοποθετηθεί το κουμπί. Τοποθετήστε το μεταλλικό στήριγμα του κουμπώματος στο σημείο που θέλετε και σημαδέψτε.

Χρησιμοποιήστε αιχμηρό ψαλίδι για να κόψετε τις σχισμές όπου θα μπουν οι προεξοχές μέσα στο ύφασμα. Κάνετε τις σχισμές όσο το δυνατόν μικρότερες.

Εισάγετε τις προεξοχές μέσα από τις σχισμές με κατεύθυνση από τη καλή πλευρά προς την ανάποδη πλευρά του υφάσματος. Για πρόσθετη υποστήριξη σε totes τσάντες και πορτοφόλια, προσθέστε ένα κομμάτι χαρτόνι όπως φαίνεται πριν τοποθετήσετε τις προεξοχές.

Περάστε τις προεξοχές μέσα από το μεταλλικό στήριγμα και χρησιμοποιήστε πένσες για να τις λιγύσετε. Οι προεξοχές μπορούν να κάμπτονται προς το κέντρο του κουμπώματος ή προς τα έξω όπως φαίνεται.

Επαναλάβετε τη διαδικασία και για τις δύο πλευρές. Τώρα μπορείτε να ολοκληρώσετε την κατασκευή της τσάντας σας, της tote, του πορτοφολιού ή του σακιδίου σας.

Δείτε πως να ντύσετε κουμπιά με ύφασμα

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Ραπτική για Αρχάριους

Ραπτική γιά Όλους
Είμαστε μια ομάδα γυναικών με γνώσεις και αγάπη για την ραπτική και ευελπιστούμε να την αγαπήσετε κι εσείς μέσα από την σελίδα αυτή. Μείνετε συντονισμένοι και σας ευχαριστούμε θερμά που μας επισκεφτήκατε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!