Είστε εδώ
Home > ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ > ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ > ΖΑΚΕΤΑ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ

ΖΑΚΕΤΑ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ

ζακετα σε 30 λεπτα, με ελαχιστο ραψιμο χωρις ραπτομηχανη

ΖΑΚΕΤΑ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ

 

Αν έχετε περιορισμένο χρόνο για να ράψετε, θα σας φανεί ιδιαίτερα ικανοποιητικό να δημιουργήσετε μια ζακετα σε 30 λεπτά και  να τη φορέσετε αμέσως. Κατασκευασμένη απλά από ένα ορθογώνιο ύφασμα, και με μόλις τρία βήματα μπορεί να γίνει αμέσωςζακετα σε 30 λεπτα, με ελαχιστο ραψιμο χωρις ραπτομηχανη

Το πατρόν είναι εξαιρετικά ευέλικτο. 

Το μήκος του υφάσματος καθορίζει το συνολικό πλάτος των χεριών και το πλάτος του υφάσματος καθορίζει το μήκος του κορμού.

 Οι μετρήσεις είναι εύκολο να γίνουν για διαφορετικά μεγέθη. Ένα μικρότερο, στενότερο ορθογώνιο θα μας βγάλει μικρότερο μέγεθος από την μια άκρη του μανικιού μέχρι την άλλη άκρη στο άλλο μανίκι και κοντύτερο μήκος στον κορμό.ζακετα σε 30 λεπτα, με ελαχιστο ραψιμο χωρις ραπτομηχανη

Με έναν τόσο απλό σχεδιασμό, οι δυνατότητες για  διακοσμητικά στοιχεία είναι ατελείωτες. Η ζακέτα που παρουσιάζεται εδώ είναι χωρίς φόδρα και κατασκευασμένη από ένα χονδρό, πολύχρωμο, υφασμένο ύφασμα. Μπορείτε να διακοσμήσετε κατά μήκος της πλάτης, του λαιμού και του ώμου, κάτω από τα μανίκια και γύρω από τον καρπό. Χρησιμοποιήστε appliqué, κέντημα, εκτύπωση φωτογραφίας,  ζωγραφική με μαρκαδόρους υφασμάτων, στάμπες, ή οποιαδήποτε τεχνική σας αρέσει για να διακοσμήσετε αυτή την ζακέτα.

Επίσης είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια ζακέτα διπλής όψεως, βάζοντας δύο ορθογώνια. Δεδομένου ότι αυτή η ζακέτα μπορεί να ταιριάξει σε όλους,μπορείτε να την επιλέξετε ως δώρο για αγαπημένα πρόσωπα. Τριάντα λεπτά δεν είναι πολλά  για ένα τόσο όμορφο δώρο.

Θα χρειαστείτε

Ύφασμα, μεζούρα, καρφίτσες, ψαλίδι, κλωστή, και ράψιμο στο χέρι
ζακετα σε 30 λεπτα, με ελαχιστο ραψιμο χωρις ραπτομηχανη1. Διπλώστε το ορθογώνιο στο μισό σταυρωτά για να βρείτε το κέντρο πίσω. Μετρήστε6,35 cm και από τις δύο πλευρές του κέντρου. Σημειώστε με καρφίτσες.

 

2. Φέρτε τις κάτω γωνίες στις αντίστοιχες καρφίτσες στο λαιμό. Καρφιτσώστε την κοντινή γωνία στο σημάδι για να διαμορφώσετε το μανίκι.

3. Στρέψτε την μακρινή γωνία επάνω από τη μικρή πλευρά.  Ράψτε αυτήν με την βελονιά τα κομμάτια

ζακετα σε 30 λεπτα, με ελαχιστο ραψιμο χωρις ραπτομηχανη

Είναι μια αόρατη βελονιά που χρησιμοποιείται για να ράψετε δύο διπλωμένα άκρα μαζί. Μετακινώντας την βελόνα από δεξιά προς τα αριστερά, τραβήξτε μια μικρή βελονιά από τη μια πλευρά της διπλωμένης άκρης, μετά προχωρήστε προς τα εμπρός και τραβήξτε μια μικρή βελονιά από την άλλη πλευρά. Κάθε τόσο τραβάτε το νήμα για να τεντώσει, έτσι ώστε οι άκρες του υφάσματος να κλείνουν και τα βελονάκια να εξαφανίζονται.

ζακετα σε 30 λεπτα, με ελαχιστο ραψιμο χωρις ραπτομηχανηΠηγή  liveinternet

Περισσότερα στην κατηγορία ΖΑΚΕΤΕΣ

 

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και γίνετε μέλη της Ραπτικής για Όλους.

Χρησιμοποιώντας αυτή την φόρμα, συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
error: Content is protected !!